Instructora certicada de Being Energy® 

El meu objectiu és ajudar a les persones a trobar un estat físic i anímic òptims, a partir de  la metodologia Being Energy®, programa educatiu innovador per potenciar el benestar, la vitalitat i la salut a través de moviments, meditacions, respiracions i visualitzacions guiades.

"Per a fer qualsevol canvi necessitem energia i silenci"

M'apassiona practicar i ensenyar aquesta disciplina per a  reunir energia i silenci, per a gaudir de la vida i  per afrontar els reptes quotidians, mantenint-nos en un estat físic i anímic òptimsaugmentant la nostra creativitat i benestar.

Em sento molt afortunada d'aprendre i compartir aquesta disciplina innovadora amb totes les persones interessades en el seu benestar i creixement personal.


Mestra per l' U.A.B (Universitat Autònoma de Barcelona el 1986). He treballat en diferents àrees educatives, vaig començar amb nens i nenes en risc d'exclusió social i des de 1995 sóc mestra a l'escola pública de Catalunya.

L'actual estil de vida occidental que afavoreix la hiperestimulació, ritmes vertiginosos, estrès, insomni, manca d’atenció i memòria, preocupacions i el creixent mal ús de la tecnologia m'obliga a incorporar a la meva vida i a l'aula el moviment i la meditació.


La meva passió per l'ús educatiu de les TIC em porta a innovar creant projectes per millorar l'aprenentatge de la lectura i l'escriptura com a base per a qualsevol aprenentatge.

He format a docents d'escola, instituts i universitats, i he participat en diferents congressos com a ponent a Catalunya, Espanya i Llatinoamèrica.
He rebut diferents premis relacionats amb les TIC i Educació: "Tutora Virtual", "Ràdio Aula", "La biblioteca digital i la ràdio escolar", i he col·laborat en projectes educatius del Ministeri d'Educació i Ciència a Madrid i del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Diferents entitats relacionades amb l'educació han confiat en mí.


Convençuda que augmentar el benestar físic i emocional dels professionals  de l'educació millora l'aprenentatge dels seus alumnes he creat diferents projectes amb l'objectiu d' introduir de forma quotidiana l'activitat física moderada i l'atenció plena o mindfulness a les vides de les persones interessades.


He ajudat a moltes persones a restablir la seva salut a través de la metodologia Being Energy, tan en sessions presencials com en sessions online personalitazades o en grup.

Estaré encantada de ser la teva entrenadora personal de B.E.

El canvi, la revolució, està en la nostra transformació personal.

Portant la nostra vida a la felicitat canviem el món a millor.